Марица посети Военноморското училище във Варна [снимки]

Отборът на Марица (Пловдив) получи вчера покана от Катедра Мениджмънт и логистика към Висше военноморско училище Никола Йонков Вапцаров град Варна за посещение на учебното заведение.

Тази сутрин маричанки посетиха училището, което се намира на само няколко метра от хотел Димят, в който отседна отбора преди срещите с Перун (Варна).

Маричанки научиха любопитни факти за историята на училището и посетиха две зали. Една от най-новите зали във военноморското училище, която стимулира екипната работа в машинното отделение. Както и тренажор свързан с управлението на самия кораб. След това шампионките на България получиха подаръци за спомен и пожелания за много успехи.

От групата отсъстваше треньорът Иван Петков, който беше гост заедно с наставника на Перун Пламен Николов на предаването Спортна седмица по телевизия B1B Action TV с водещ Красимир Николов. Телевизията ще предава на живо утрешната среща между Перун и Марица от четвъртфиналите в турнира за Купа България от 12:00 б.в. в първия двубой в Пловдив носителките на трофея победиха с 3:0.

Днес от 16:00 б.в. е първият мач между Перун и Марица в залата на Първа езикова гимназия във Варна в среща от 13-ия кръг в НВЛ.

Резултат на живо
Национална волейболна лига 2019 – програма, резултати, класиране
Купа България 2019 – програма, резултати

Фотогалерия от посещението на Марица във Военноморското училище разгледай в официалната страница на Марица във Facebook тук.