Марица U23 с три приятелски срещи в Румъния от днес до събота

Селекция от волейболистки на Марица (Пловдив) беше поканена от румънската волейболна федерация за три приятелски срещи в град Меджидия от днес до събота. Водени от треньорката Габриела Айшинова, в състава на Жълто-сините за тези мачове ще вземат състезателки до 23 години, основно приключилите ангажиментите си към Раковски (Димитровград) волейболистки, но присъстват и някои от шампионките от представителния женски тим на Иван Петков.

Днес и утре пловдивчанки ще премерят сили с два от водещите втородивизионни отбори в Румъния. Първият мач на Марица е от 19:30 б.в. срещу местния Меджидиа (Меджидия), а в петъчния следобед от 16:30 б.в. възпитаничките на Айшинова излизат срещу Арджеш (Питещ). Последният двубой от турнето на маричанки в северната ни съседка е срещу националния отбор на Румъния за жени до 19 години, който се готви за предстоящите европейски квалификации. Мачът е в събота от 17:30 б.в.

Ето с кои 12 волейболистки пристигна в Меджидия пловдивският тим: Виктория Ангелова, Даниела Димитрова, Елизабет Късаджикова, Емилета Рачева, Йоанна Атанасова, Мария Данчева, Михаела Мартинова, Михаела Петрова, Ралица Георгиева, Силвия Андреева, Станислава Костадинова и Тереза Иванова.

Приятелски срещи и турнири 2017-2018