Волейболистките на Марица ще участват на Нестле за Живей Активно на плажа във Варна

За пореден път женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) ще участва в инициативата на Нестле за Живей активно. На 30 юли на плажа във Варна те очакват много изненади.

В компанията на известни български спортисти, популярни лица от малкия екран и много спортни клубове от морската ни столица, всички – малки и големи, танцуващи и спортуващи, ще могат да се раздвижат активно на някоя от всички локации, приготвени от нас.
Всички фенове ще могат да се запишат и на турнир по плажен волейбол на Нестле за Живей активно!

Състезателките от волейболен клуб Марица, с които заедно ще празнуваме Международния ден на приятелството, са красивото доказателство, че да спортуваш с близки, е най-добрата форма на активност.

„За нас волейболът е не само професия, но и страст, която с радост споделяме. Благодарим на „Нестле за Живей активно!“, че за поредна година ни събира и ни дава възможност да се забавляваме активно заедно. Очакваме ви на 30 юли на Южния плаж във Варна, където през целия ден от сутринта до вечерта ще има много активни и забавни преживявания. Нямаме търпение да усетим колективната емоция, която да ни сприятели и обедини в името на едно по-здравословно ежедневие!“, казаха момичетата от ВК Марица.

Нестле за Живей Активно! Варна 2022 като събитие във Facebook