Симона Димитрова остава в Марица и през новия сезон

Волейболистката на Марица (Пловдив) Симона Димитрова остава в клуба и за сезон 2022-2023. Симона ще помогне в битките в Шампионска лига, НВЛ и Купа България.

През миналия сезон посрещачката успя да спечели златен дубъл с Марица. С клуба има спечелени общо четири шампионски титли, три пъти Купа България и три участия в групите на Шампионската лига.

В чужбина Симона е играла за швейцарския ТС Волей Дюдинген (Дюдиген) и гръцкия Панаксиакос (Наксос), а в България освен в Марица е играла и за отбора на ЦСКА (София).

„Радвам се да бъда пак част от отбора на Марица за предстоящия сезон. За мен Марица не е само клуб, в който играя, но също е като второ семейство, на което мога да разчитам. Със сигурност сезона ще бъде интересен, както в България, така и в Шампионска лига. През изминалия сезон имахме страхотен колектив и хармония с момичетата и щаба и не се съмнявам, че ще съумеем да го запазим и наградим. Очаквам през този сезон повече успехи и да бъдем здрави“, заяви Симона Димитрова пред volleymaritza.bg.

ВК Марица (Пловдив) пожелава успех на Симона през новия сезон – нов златен дубъл и победи в Шампионската лига!