Виртуозни пловдивски китаристи специални гости на мача с Фенербахче

Марица (Пловдив) продължава традицията да дава път на млади пловдивски изпълнители, които ще се погрижат за доброто настроение на публиката преди двубоя от Шампионската лига срещу Фенербахче Опет (Истанбул). Двубоят е на 8 декември (сряда), от 19:00 б.в. в зала Колодрума.

В предишните домакински срещи на маричанки в Шампионската лига публиката чу изпълнения на цигуларката Таня Тингарова и музикалната школа Арт Войс Център.

Трима от най-добрите китаристи на Пловдив ще забавляват публиката преди мача с турския гранд.

Кристиян Парков на 17 години свири на китара от 8 години. Участвал е и е печелил конкурси в София. Свири в група от 3 години и е мотивиран да се развива колкото се може повече.

Ехиязар Узунян е на 16 години, свири на китара от 3 години. Има опит в няколко клуба с различни банди и се опитва да се усъвършенства и развива в света на музиката.

Милен Димитров е китарист и преподавател по китара. Свири в 4 пловдивски групи. През годините е имал щастието да свири с музиканти като Светлин Стайков, Атанас Шишков, Цветан Недялков и други утвърдени имена. Много често свири и на една сцена със своите ученици.

Изпълнението на тримата ще започне преди двубоя с Фенербахче в Колодрума.

Билети за мача
Марица – Фенербахче като събитие във Facebook
EuroVolleyTV онлайн (изисква абонамент)
Шампионска лига – Група D – програма, резултати, класиране