Шампионките с три поредни мача във Варна следващата седмица

Шампионките от Марица (Пловдив) ще изиграят три поредни двубоя във Варна. След нови промени в програмата на Национална волейболна лига Демакс и Купа България бяха изместени няколко срещи от НВЛ, а двубоят за Купата ще се играе във Варна вместо в Пловдив.

На 24 февруари, от 16:00 б.в. Марица ще гостува на ДКС Варна (Варна) в отложена среща от 9-ия кръг на НВЛ в залата на Първа езикова гимназия във Варна.

По-малко от 24 часа по-късно от 14:00 б.в. на 25 февруари маричанки ще гостуват на Перун Варна в двубой от осмия кръг в НВЛ. Марица трябваше да е домакин на двубоя по програма, но ще бъде символичен домакин във Варна на своя съперник. Двубоят ще се играе в зала ДКС Младост Б.

На 26 февруари отново от 14:00 б.в. в зала ДКС Младост Б Марица ще играе четвъртфинала в турнира Купа България срещу Перун (Варна). Домакинствата отново са разменени, след като по програма момичетата на Лазар Лазаров трябваше да са домакини.

Тези промени налагат отлагането на двубоя между Берое (Стара Загора) и Марица от 12-ия кръг, който трябваше да се играе на 26 февруари в Стара Загора.

Национална волейболна лига 2021 – програма, резултати, класиране