Марица пак срещу Левски в третия допълнителен турнир в НВЛ

Шампионките от Марица (Пловдив) започват днес последният трети допълнителен турнир в НВЛ срещу Левски (София). Срещата ще се проведе днес, от 16:00 б.в., в зала Младост в Димитровград.

Димитровград е домакин на третия допълнителен турнир в НВЛ в Група А са отборите на домакините от Раковски (Димитровград), Левски (София) и Казанлък Волей (Казанлък), с който маричанки вече играха в първия допълнителен турнир.

Марица отново среща Левски, след като в петък двата отбора играха в среща от 11-ия кръг в НВЛ и Жълто-сините победиха с 3:0 (25:20, 25:15, 25:20). Преди това в двубой от 4-ия кръг в първенството момичетата на Иван Петков отново победиха Сините с 3:0 (25:21, 25:15, 25:21) в Пловдив.

Любопитно е, че Марица гостува в Казанлък за първия и втория допълнителни турнири в НВЛ и сега за първи път ще играе в друг град в допълнителните турнири.

Във временното класиране Марица е лидер без загубен гейм и с 16 победи от 16 мача, а Левски е на второто място с 12 успеха и три поражения и мач по-малко.

Съдии на мача ще са Данаил Атанасов и Чавдар Марев.

Резултат на живо
Национална волейболна лига 2020 – програма, резултати, класиране