Емилия Димитрова: Ще се радвам, ако мога да помогна на отбора [видео]

Новото попълнение на Марица (Пловдив) – диагоналът Емилия Димитрова, вече е в очакване на официалния си дебют за новия си тим, който вероятно ще се случи още тази вечер в Русия, където българският първенец гостува на европейския гранд Динамо (Москва) за среща от Група Е на Шампионската лига от 18:00 б.в.

“Започнах с отбора на Марица от 2 януари, веднага на пълни обороти. Чувствам се страхотно. Мога да кажа, че всичко е перфектно като база и като организация. Всичко, от което имаме нужда, го получаваме в Марица,” сподели с volleymaritza.bg българската националка, а относно днешния двубой добави: “Честно казано, аз съм претръпнала към тези усещания, защото съм играла доста мачове на такова ниво. Така че нямам специално усещане. Радвам се, че съм тук, и ще се радвам, ако мога да помогна на отбора. Със сигурност е важен мач, защото реално от този мач, и всеки следващ, зависи дали ще продължим напред в Шампионската лига. Така че просто ни пожелавам късмет днес!”

Еми Димитрова се завръща на волейболния терен след майчинство, след като само преди няколко месеца тя даде живот на първата си рожба.

“Утре малката става на седем месеца. Изключително съм щастлива! Това е чувство, което не може да се опише лесно с думи; несравнимо с останалите неща, които са ми се случвали в живота. Да си прегърнеш детето и да ти се усмихне е наистина уникално. Когато си представя личицето и усмихнато, очичките… – това дава един специален заряд, който дори в трудни моменти би помогнал,” сподели още волейболистката.

Срещата Динамо – Марица ще бъде излъчена пряко по БНТ 3, както и онлайн по EuroVolleyTV и по руските Матч! и Телеканал СТАРТ.

Шампионска лига – Група Е
Пряко онлайн предаване – БНТ 3 (само за територията на България)
Пряко онлайн предаване – EuroVolleyTV
Пряко онлайн предаване – Телеканал СТАРТ
Пряко онлайн предаване – Матч!
Резултат на живо