Devorex стана част от семейството на Марица

Компанията Деворекс ЕАД стана част от волейболното семейство на шампиона на България Марица (Пловдив). Президентът на Марица Илия Динков и търговският директор на Devorex Илия Танев обявиха официално партньорството си.

Компанията е производител на PVC улуци, РР линеен дренаж и PP-R сграден водопровод, като продуктовото портфолио включва PVC обшивки за стрехи, метални улуци, WPC настилки и огради.

Фирма Деворекс ЕАД е международна компания, основана през 2004 година, която реализира иновативни решения в строителния сектор. От самото си създаване фирмата непрекъснато подобрява своите продукти, разширява асортимента.

Продуктите на фирмата са широко представени у нас и в чужбина, благодарение на сътрудничеството с търговски партньори в над 20 държави в Европа, Южна Америка, Азия и Африка.

„Доволни сме от сътрудничеството си с Devorex. Благодарение на положените усилия от страна на мениджъра на отбора Борис Халачев, успяхме да привлечем фирмата за партньор. Собственик на Деворекс ЕАД е полският производител Gamrat SA, за които е въпрос на чест да се заемат с обществена работа или сферата на спорта. Като част от семейството на полска група компании, българското ръководство на Devorex, с които се срещнахме, подходиха с много ентусиазъм. Оказа се, че са запалени фенове на волейбола. Много благодаря на Devorex. Очаква ни среща и с управителя на Devorex, който ще дойде от Полша и изяви желание да се срещнем“, заяви президентът на Марица Илия Динков по повод сътрудничеството.

Изявление относно партньорството с ВК Марица даде и търговският директор на фирма Devorex Илия Танев: “Ние, във фирма Devorex, държим на спорта и беше важно да изразим подкрепата си към момичетата. Целта ни е да ги насърчим и мотивираме, за да продължават да радват с нови успехи. Пожелаваме им успех през предстоящия сезон.“