Старшата играе в Панагюрище този уикенд

Вторият полусезон в Група В от Държавното първенство по волейбол за девойки до 19 години (родени през или след 1999 година) ще се проведе този уикенд в зала Арена Асарел в Панагюрище. След като спечели първия полусезон у дома през ноември без нито един загубен гейм, отборът на Марица (Пловдив) ще се срещне още веднъж с всеки от четирите си съперника в групата на 17 и 18 февруари в опит да продължи победния си ход към националните финали.

Във временното класиране следват Пан Волей (Панагюрище) с три победи, Тополово (Тополово) с две, Хебър (Пазарджик) с една и Левски-2005 (Карлово) без победа. Първенецът от крайното класиране ще добие право на участие в националните финали на първенството, докато вторият и третият ще продължат участието си в допълнителни квалификационни турнири.

Волейболистките на треньорката Петя Хрисчева започват срещу Тополово в събота от 11:30 б.в., а от 15:30 б.в. ще премерят сили с Левски-2005. В неделя са срещите им с Хебър от 13:30 б.в. и с домакините от Пан Волей от 17:30 б.в.

Държавно първенство за девойки до 19 години 2018 – програма, резултати, класиране