Феноменално разиграване между Хемик и Марица стана хит в социалните медии [видео]

Феноменалното разиграване, което украси епилога на втория гейм от мача между Хемик (Полице) и Марица (Пловдив) в Шампионската лига, бе почти незабавно пуснато от европейската волейболна конфедерация ЦЕВ и от телевизия LAOLA1.tv на видео в социалните медии и бързо стана хит сред любителите на атрактивния волейбол.

При 24:24 волейболистките на двата отбора се раздадоха докрай за точката, която щеше да им донесе геймбол. С особено блестящи прояви в защита се отличи състезателката на Марица Жана Тодорова, която за пореден път показа, че неслучайно е обявявана за най-добро либеро на две световни първенства. Разиграването продължи дълго, като едва след 16-ото преминаване на топката над мрежата, то приключи с точка за домакините от Хемик.

Галерия от много интересни снимки от пребиваването на маричанки в Кошалин разгледай в официалната страница на клуба във Facebook
тук
. Снимки от самия мач от официалната фотогалерия на ЦЕВ виж тук.

Какво каза старши-треньорът на Марица Иван Петков след мача в ефира на Diema Sport 2 HD гледай тук. Изказването на българската националка Страшимира Симеонова, състезателка на Хемик, чуй тук.

Шампионска лига 2018 – програма, резултати, класиране