Полуфиналният съперник на Марица за Купа България става ясен днес [гледай онлайн]

Днес ще стане ясен съперникът на Марица (Пловдив) за утрешните полуфинали в турнира за Купа България, който започва в старозагорската зала Иван Вазов. В първия четвъртфинален двубой от 17:00 б.в. едни срещу други излизат Раковски (Димитровград) и домакините от Берое (Стара Загора) [гледай онлайн на живо тук]. Именно победителят от този сблъсък ще спори утре от 17:00 б.в. с носителките на трофея от Марица за място на големия финал в събота.

Жълто-сините картотекираха 14 волейболистки за участие в турнира. Групата на пловдивчанки замина за Стара Загора тази сутрин. Там те ще направят първата си тренировка днес следобед, а след това ще изгледат и мача за определяне на техния съперник. В по-късния четвъртфинал тази вечер ще се срещнат съставите на Левски (София) и Славия (София), като победителят от тази среща ще се изправи срещу ЦСКА (София) в късния полуфинал утре от 19:30 б.в.

Финалният двубой, който ще определи носителя на Купа България 2018 и лауреата на паричната награда от 5 000 лева, е насрочен за 15:00 б.в. на 23 декември.

Програмата и резултатите в турнира за Купа България – тук.