Програма

Спартак 1996 (Плевен) - Марица (Пловдив)

Дата: 2014-03-12
Час: 16:00
Турнир: Национална волейболна лига
Релутат: 0:3
16:25, 16:25, 10:25
Зала Спартак, Плевен

Назад