Програма

Спартак 1996 (Плевен) - Марица (Пловдив)

Дата: 2014-02-21
Час: 18:00
Турнир: Национална волейболна лига
Релутат: 0:3
12:25, 10:25, 19:25
Зала Спартак, Плевен

Назад