Децата от школата на Марица за първи път на лагер в Самоков

Децата от школата на Марица (Пловдив) за първи път са на лагер в град Самоков. Общо 61 деца от школата на клуба родени след 2007г. водят подготовка в базата на хотел Арена Самоков.

Лагерът започна на 7 август и ще продължи до 14 август.

Направена е и специална програма, по която ще се готвят малките маричанки – подготовка в зала, кондиционна подготовка на стадион и занимания по плуване.

Подготовката в зала ще се води от старши-треньора на женския отбор Борислав Крачанов и неговия помощник Драган Иванов. Тренировките на стадиона ще бъдат водени от физиотерапевта на отбора Теодора Симеонова, децата ще имат занимание и по плуване, които ще бъдат водени от кинезитерапевта на школата Малвина Бонева.

В базата на хотел Арена Самоков има всичко необходимо за подготовка на високоелитни състезатели. Доказателство за това и че в момента на лагера на същото място и мъжкият национален отбор по волейбол, който се готви за предстоящото Световно първенство. В Арена Самоков са се подготвяли и женския национален отбор по волейбол, мъжкият и женски национален отбор по баскетбол и много клубни отбори от различни видове спорт.

Очаквай и галерия от лагера на школата на Марица в Самоков в официалната страница на Марица във Фейсбук!