Информация за финала на Купа България

Финалът в турнира за Купа България по волейбол за жени между Марица (Пловдив) и ДКС Варна (Варна) ще се състои в петък, 28 януари, от 19:00ч. в зала „Младост“ в Бургас.

Маричанки се класираха за своя 11-и финал в турнира и ще се борят за спечелването на седми трофей Купа България. През миналата година маричанки спечелиха трофея, след като победиха с 3:0 гейма във финала ЦСКА (София).

Билетите за финалната среща в „Младост“ в Бургас ще бъдат на цена от 5 лева. Всички ученици и пенсионери ще влизат в залата с 50% намаление от цените на билетите.

Публиката ще влиза със сертификати или негативен тест за коронавирус, а на входа на залата ще има ваксинационен и антигенен пункт.

Финалът ще бъде предаван на живо по Диема спорт.

Турнирът продължава и в събота, когато започват четвъртфиналите при мъжете. В неделя са полуфиналите, а големият финал на Суперлигата е в понеделник, а преди него ще се играе и финала на Висшата лига.

Ето и какво са подготвили домакините за изненада на феновете:

Благодарение на партньорите на Дея Волей, URBO STUDIO, във фен зоната, която ще бъде разположена в залата, ще има “Открито Студио Волейбол!

Абсолютно новаторският формат ще предложи видео и аудио излъчване на различни събития и студиа преди мачовете!

Ще разговаряме с редица волейболни легенди в рубриката “Волей История”;

Във формата “Приятели” ще ви срещаме с различни състезатели, които ще разказват истории за тяхното приятелство;

Очаквайте и разговори и предизвикателства към най-младите състезатели;

Ще има и много игри с награди!

Чрез това студио ще бъде представено другото лице на волейбола – такъв, какъвто е извън статистиките и резултатите.

Водещи ще бъдат Катерина Манолова – журналист и продуцент във водещи медии в България, Николай Иванов -легендарен разпределител и капитан на националния отбор, бившият национален състезател Евгени Иванов-Пушката, маркетинг специалистът на Дея Волей – Генчо Генчев (Инспектор N-JOY) и Олег Орфеев – водещ на мачове от Световното първенство, Световната Лига и всички големи волейболни събития в България.

В социалните мрежи на Bulgarian Volleyball Federation, @Национална Волейболна Лига / National Volleyball League, във FB страницата на Deya Volley и в платформата на URBO- https://urboapp.com/. Ще бъдат представени линкове преди всяко студио.