Симона Димитрова се завърна в Марица

cev.eu

Симона Димитрова се завърна в Марица (Пловдив) и от новия сезон ще помогне на тима за мачовете от Националната волейболна лига, Купа България и Шампионската лига.

Димитрова игра в чужбина в последните две години за швейцарския ТС Волей Дюдинген (Дюдиген) и гръцкия Панаксиакос (Наксос).

Симона беше част от Марица от 2016 до 2019. С цветовете на клуба тя спечели три шампионски титли, три пъти стана носител на Купа България и два пъти участва в груповата фаза на Шампионската лига.

„За мен е голямо удоволствие да бъда част от екипа на Марица. В годините, в които съм била състезател към този отбор винаги съм усещала подкрепата на цялото ръководство и тяхното професионално отношение за израстването на клуба на едно европейско ниво. Целта винаги е била ясна, да се представим по най-добрия възможен начин. Очаквам тази година всички да бъдем здрави, заредени с много положителни емоции и много успехи“, заяви Симона Димитрова пред volleymaritza.bg.

„Радвам се, че Симона Димитрова се завръща в Марица. Смятам, че заедно ще постигнем желаните резултати“, заяви спортният директор на маричанки Владимир Котев.