Много емоции, усмивки, автографи и снимки с Марица в мол Марково тепе

Волейболните шампионки на България от отбора на Марица (Пловдив) зарадваха фенове на отбора преди решаващия мач срещу руския Уралочка-НТМК (Екатеринбург) от Шампиноска лига. Пред магазин Sport Depot в мол Марково тепе маричанки се срещнаха с привържениците си.

Всеки можеше да вземе автограф от най-добрия български волейболен отбор. Всички фенове получиха картичка с отборна снимка на отбора. Почитателите на волейбола можеха да се снимат със своите любимки и да разговарят с тях. Феновете пожелаха трета поредна победа в груповата фаза на Шампионската лига на маричанки.

След двете страхотни победи в Шампионската лига – като гости на руския Динамо (Москва) и като домакини на френския РК Кан (Кан), тимът посреща руския Уралочка-НТМК (Екатеринбург) в борба за второто място в Група Е на най-силния европейски клубен турнир в женския волейбол.

Двубоят с Уралочка е във вторник, 18 февруари, от 18:30 б.в. в зала Колодрума и те очакваме в зала да подкрепиш най-добрия български отбор в клубния волейбол.

Срещата в мол Марково тепе като събитие във Facebook
Мачът Марица – Уралочка като събитие във Facebook