Марица ще зарадва пловдивчани тази събота в мол Марково тепе

Волейболните шампионки на България от отбора на Марица (Пловдив) ще бъдат в мол Марково тепе по състезателни екипи тази събота, 15 февруари, от 16:00 б.в. за една приятна среща със съгражданите си пловдивчани и с посетителите на града, които желаят да се запознаят отблизо с момичетата в жълто-синьо.

След двете страхотни победи в Шампионската лига – като гости на руския Динамо (Москва) и като домакини на френския РК Кан (Кан), и само три дни преди последния си мач от Група Е в най-престижния клубен евротурнир – срещу руския Уралочка-НТМК (Екатеринбург), маричанки ще бъдат пред магазин Sport Depot в мола, където ще разговарят с почитателите на волейбола, ще раздават автографи и ще се снимат с желаещите.

Заповядай и ти в мол Марково тепе тази събота и задължително донеси доброто си настроение и широката си усмивка, тъй като и самите волейболистки имат нужда от твоя позитивен заряд преди важния за класиране на четвъртфиналите в Шампионската лига двубой с Уралочка в зала Колодрума във вторник вечерта.

Срещата в мол Марково тепе като събитие във Facebook
Мачът Марица – Уралочка като събитие във Facebook