Подарък за всеки фен с билети за Безие и Алианц

Марица (Пловдив) ще зарадва своите фенове с подарък при закупуване на два билета за последните домакински срещи от Шампионската лига – срещу френския шампион Безие (Безие) и германския вицешампион Алианц МТФ (Щутгарт). Всеки, който едновременно си закупи пропуски и за двата мача от касата в зала Колодрума, ще получи фен артикул.

В сряда, 20 февруари, от 18:00 б.в. маричанки посрещат Безие. Следващия вторник, 26 февруари, от 20:00 б.в. момичетата на Иван Петков ще бъдат домакин на Алианц МТФ.

Билетите ще бъдат на цена от 10 лева. ВИП билети в ограничено количество също са пуснати в продажба, за всеки, който желае да гледа двубоите от Сектор С (трибуната зад съдийската маса и скамейките на двата отбора). Ценните пропуски са на цена от 20 лева.

Билетите се продават онлайн тук, както и на място в цялата мрежа на Ticketportal, включваща бензиностанциите на OMV, магазините Office 1 Superstore и Офис 2 и книжарниците Booktrading. Билети ще се предлагат и на касата в зала Колодрума преди мачовете.

Шампионска лига – Група А: програма, резултати, класиране
Марица – Безие като събитие във Facebook
Марица – Алианц МТФ като събитие във Facebook
Пряко онлайн предаване
Резултат на живо