Mitsubishi Eclipse Cross за шампионките!

ВК Марица (Пловдив) вече се радва на чисто нов автомобил Mitsubishi Eclipse Cross. Президентът на клуба Илия Динков получи ключа за спортния SUV на Mitsubishi Motors от Виктор Мезан, изпълнителен директор на Балкан Стар Мотърс АД – дистрибутор на японската марка за България.

“В японската култура е дълбоко залегнало личностното усъвършенстване чрез безспирни целенасочени крачки в избраната посока. Ние в Mitsubishi Motors наричаме тази традиция ‘пътя на съвършенството’, който марката следва вече 101 години. Не за първи път подкрепяме Марица и сме радостни, че отново ще имаме възможността да съпреживяваме всеки един успех заедно с тях. Пожелаваме на целия клуб смело и с много хъс да продължава да върви по безкрайния път на съвършенството и през този сезон!” – с тези думи предаде ключа на автомобила Виктор Мезан.

“Още преди години лично се убедих в качеството на моделите от марката Mitsubishi Motors, както и в общите ценности, които споделяме – стремеж към успех, упорита работа и спортен дух. Въпреки че цветът на автомобила е бронз, това партньорство ни мотивира още повече да подобрим цветовете на нашите медали там, където е възможно, през настоящия сезон. Щастлив съм, че именно Eclipse Cross ще бъде талисманът на четири гуми на нашия клуб!”, заяви Илия Динков.

Красивият и елегантен автомобил вече е в Бурса (Турция), където в момента е на подготовка женският тим на шампионките, като всички момичета от отбора и членове на щаба са нетърпеливи да го тестват.

За Mitsubishi Eclipse Cross
Mitsubishi Eclipse Cross е SUV със спортен дух и динамично излъчване. Традиционното за марката 4WD задвижване на този автомобил предизвиква водача да надскочи собствените си възможности, както при шофиране в града, така и извън него. Дързостта му, разбира се, е съчетана със съвременни системи за активна и пасивна безопасност, получили 5-звезден рейтинг на тестовете на Euro NCAP. Именно тези му качества го превръщат в перфектния партньор на шампионките на българския волейбол.
За Mitsubishi Motors
Mitsubishi Motors Corporation е глобална автомобилна компания, базирана в Токио (Япония), съсредоточена в SUV и пикап сегмента, електрическите и плаг-ин хибридните превозни средства. От производството на първия автомобил на групата Mitsubishi преди повече от век до днес, компанията демонстрира амбиция и пробивен подход в разработването на нови поколения автомобили и иновативни технологии. Дълбоко закодирано в тяхното ДНК е да предизвикват амбициозните шофьори, които са готови да променят конвенционалното мислене. Верни на този принцип, те представиха новата бранд стратегия през 2017 година, изразена в слогана “Drive your ambition” – комбинация от личностна мотивация и перспективно мислене, както и отражение на постоянния диалог с техните клиенти. В Mitsubishi Motors са изцяло отдадени на инвестицията в нови технологии, атрактивен дизайн и разработване на нови продукти, за да продължат да предоставят вълнуващи и автентични автомобили на своите клиенти по целия свят.