Марица ще участва на турнир в Китен от неделя

Марица (Пловдив) ще вземе участие във второто издание на турнира Golden Spike 2018 от 26 до 30 август, който и тази година ще се проведе на базата на хотел Нева в Китен, където ще бъдат настанени всички участващи отбори.

В турнира ще участват основно момичета родени през или след 2006 и 2007 години, но поради приятелския му характер до участие ще бъдат допуснати и малко по-големи състезателки.

Мачовете ще започват в 17:30 б.в. и 18:30 б.в. Тази година всички двубои ще бъдат предавани пряко в YouTube канала на състезанието.

Участие ще вземат шест отбора, те ще бъдат разпредели в две групи от по три тима. Отборите завършили на третото място ще играят за пето място. Първите два тима от всяка група продължават към полуфиналите.

Жребият за определяне на състава на групите ще се състои на техническа конференция, която ще се проведе на 25.08.2018 г. от 19.00 б.в. в конферетна зала на хотел Нева, град Китен.

Срещите ще се ръководят от лицензирани съдии.

В първото издание на турнира миналата година Марица участва с два отбора. Единият триумфира с титлата, а другият завърши на трето място.

Всички участници в турнира: 

Марица (Пловдив)
Виктория Волей (Пловдив)
Славия (София)
Локомотив 1929 НИДО (София)
ЙЕБ Шумен 05 (Шумен)
Пирдоп (Пирдоп)