Изявленията след Марица - Динамо Казань [видео]

Марица (Пловдив) игра достойно срещу именития Динамо Казань (Казан), но загуби в първия си мач от груповата фаза в Шампионската лига. Ето какво казаха пред медиите след срещата някои от участниците в нея:

Иван Петков, старши-треньор на Марица: „Надиграха ни във фаза атака. Наистина в атака те бяха доста над нас, но ние го очаквахме. С другите елементи се справихме добре. Ако бяхме още малко по-прецизни в посрещане, можехме да мислим и за нещо повече…“

Пълното изявление на наставника гледай по SportenPlovdiv TV:

Ивелина Монова, състезател на Марица: „Апетитът идва с яденето. Ние също имаме нашите качества. Играхме в доста моменти като равен с равен. Ние сме оптимисти и не излизаме просто за участие тук. Готвим се за победа и знам, че ще направим нещо в тази група.“

Цялото изказване на либерото, както и още думи на Иван Петков, гледай в записа на Diema Sport 2 HD:

Радосвета Тенева, капитан на Марица: “Беше наистина страхотно! За мен е чест да играем в такава зала, пълна с хора, дошли да ни подкрепят. Срещу един наистина много добър съперник, мисля, че играхме достойно.”

Пълното изявление на капитанката гледай по SportenPlovdiv TV:

Нася Димитрова, състезател на Марица и топреализатор на мача: “Нямаше какво да губим срещу такива състезателки. Играхме мотивирано и нахъсано. Имаше моменти, в които допускахме груби грешки, което може би направи разликата. Но де факто бяхме равностойни.”

Пълното изявление на Нася Димитрова гледай по SportenPlovdiv TV:

Елица Василева, състезател на Динамо Казань: “Радвам се, че толкова много хора идват да гледат женски волейбол тук, в Пловдив. Атмосферата е супер. Марица игра много хубаво и аз вярвам, че те ще имат много успехи в групата. Доволна съм, че се паднахме с тях, но е тежко да играеш в България като гост.”

Пълното изявление на Елица Василева гледай по SportenPlovdiv TV:

А ето какво каза капитанката на българския национален отбор и по Diema Sport 2 HD: